KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kedvezményes kamarai felelősségbiztosítások és utasbiztosítás - Fontos tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban!

A Magyar Építész Kamara 2019. június 1-től mind díjában mind szolgáltatásában egyedi, kedvező felelősségbiztosítási rendszert vezet be. A felelősségbiztosítás a 155/2016. (VI. 13.) Korm. rendeletben meghatározott esetekben kötelező, nem egyszerű bejelentéssel érintett munkáknál pedig szükségessége megkérdőjelezhetetlen. A Magyar Építész Kamara által bevezetett felelősségbiztosítási rendszer kizárólag a Magyar Építész Kamarán keresztül, a Magyar Építész Kamara tagjainak és nyilvántartottainak elérhető.

Tájékoztató letöltéséhez kattintson ide! (PDF)

Link: http://tervezoifelelossegbiztositas.hu/mek_adatkozlo

 

 

Kedvezményes utasbiztosítás

A kamarai tagok számára a MAPFRE Biztosító egyedi, kamarai utasbiztosítási kedvezményt nyújt. A Kamara tagjai a Kamara honlapján megtalálható linken keresztüli biztosításkötéseknél 15% extra, egyedi kedvezményre jogosultak.

A biztosítás kötésére szolgáló link itt érhető el: https://mapfreonline.hu/cms/open?p=MaTbVDznFJzzyK5qX

A biztosításkötési folyamat teljesen online és papírmentes, a díjfizetés bankkártyával történik, így akár utazás előtt rövid idővel is köthető! A megkötendő utasbiztosítás az igényeknek megfelelően rugalmasan összeállítható!

A biztosítás kalkulált díja már tartalmazza a kamarai kedvezményt is!

Már koronavírusra is kiterjed a kamarai utasbiztosítás!

FONTOS, hogy utazása megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a  Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt I-es kategóriájába illetve a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő térségeinek nyilvántartásában mely országok szerepelnek. Az ellenőrzés megtehető Konzuli Szolgálat oldalán. Mindezekre tekintettel határozottan azt javasoljuk, hogy ilyen esetben (utazási tilalom vagy veszély fennállása, járványveszély) legyen tisztában azzal, hogy ezekre a kockázatokra nem érvényes a biztosítás!

Amennyiben a figyelmeztetés ellenére Ön a fentiek szerinti besorolású „Utazásra nem javasolt”, vagy „Fokozott biztonsági kockázatú” területre utazik/utazna, úgy felhívjuk figyelmét arra, hogy utasbiztosítása nem fog fedezetet nyújtani az utazás során felmerülő kockázatokra. Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy a biztosító társaság feltételeiben a JÁRVÁNY KIZÁRT KOCKÁZAT! Mindezekre tekintettel határozottan azt javasoljuk, hogy ilyen esetben (utazási tilalom vagy veszély fennállása, járványveszély) legyen tisztában azzal, hogy ezekre a kockázatokra nem érvényes a biztosítás!

Természetesen a feltételek szerint az egyéb, számtalan baleset – és betegség kockázatokra továbbra is a mindenkor hatályos biztosítási feltételek szerint érvényes a biztosítási védelem! További kérdések, más biztosítók utasbiztosítási ajánlatai tekintetében keressék kollégáinkat a www.eurosales.hu e-mail címen is a 06305529727 ügyfélszolgálati telefonszámon!

 


Létrehozás időpontja: 2019-05-30 22:52:00
Utolsó módosítás időpontja: 2020-06-26 17:07:46
Beküldő: Kósa Attila
Megtekintések száma: 9376
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45328