KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. új vadfeldolgozó üzemének tervezése

NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TERVEZŐI AJÁNLATTÉTELRE!

NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TERVEZŐI AJÁNLATTÉTELRE a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. új vadfeldolgozó üzemének tervezési munkáira (nem közbeszerzés)

A PÁLYÁZATI FELHVÁS MEGTEKINTÉSÉHEZ / LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

Pályázati határidő: 2015.03.27

A tervezői feladattal kapcsolatban kérdéseket 2015. március 20-ig lehet feltenni a posta@vadex.hu e-mail címre. Helyszíni egyeztetésre Cseh-Kis Imre vadfeldolgozási ágazati igazgató úrral, előzetes bejelentkezést követően kerülhet sor a Soponyai Vadfeldolgozó Üzemben.

ELŐZMÉNYEK:

A VADEX Mezőföldi Zrt. a hazai vadfeldolgozás és vadhús kereskedelem meghatározó szereplője. A társaság Fejér megyében, Soponyán 1978-óta működteti Vadfeldolgozó üzemét. Az üzem ellátja alapvető feladatát, azonban építészeti és gépészeti rendszerei már nem mindenben felelnek meg a mai követelményeknek, nem tudják biztosítani a gazdaságos működés feltételeit. A társasággal szemben támasztott tulajdonosi elvárásoknak való megfelelés, a kapacitásbővítés, a gazdaságos működtetés, a hazai és export piacok folyamatos ellátása is az új beruházás célja.
Ezért a Tulajdonos úgy döntött, hogy „zöldmezős” beruházás keretében új, a mai technológiai-műszaki, korszerű technikai, higiéniai színvonalat kielégítő üzemet létesít.
A pályázati felhívás ezen új létesítmény Engedélyezési- és Tender terveinek elkészítésére vonatkozik. A tervező kiválasztása a pályázati felhívás 11. pontjában részletezett tartalommal, határidőre beadott tervezői ajánlat alapján történik.


Létrehozás időpontja: 2015-03-06 09:05:58
Utolsó módosítás időpontja: 2015-03-09 16:23:32
Cimkék: vadex; Beküldő: Eltér István
Megtekintések száma: 13170
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42657