KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Sika Purform technológia

A SIKA ÚJRAGONDOLTA A POLIURETÁNT – ÚJ PURFORM® TECHNOLÓGIA RENDKÍVÜL ALACSONY MONOMER TARTALOMMAL

Purform® márkanév alatt 2022. márciusától a Sika bevezeti újonnan kifejlesztett poliuretán technológián alapuló tömítő- és ragasztóanyag termékeit. Az új technológia növeli a poliuretán termékek fölényét mind szilárdság, mind tartósság tekintetében, valamint rendkívül alacsony monomer tartalma révén. Ez utóbbi fenntarthatóbb termékek előállítását teszi lehetővé a Sika számára, melyek megfelelnek a holnap környezetvédelmi és egészségügyi szabályozásainak.

Az új Purform® poliuretán technológiával a Sika egy újabb mérföldkőhöz ért a fenntartható termékfejlesztés terén. Az innovációnak köszönhetően jelentős mértékben csökkenteni tudja termékei monomer dizocianát tartalmát, így professzionális megoldást tud kínálni 0,1%-nál alacsonyabb monomer tartalom mellett is. Ennek eredményeképp a Sika megfelel a 2023-tól érvénybe lépő új, európai uniós REACH rendelet követelményeinek, melyet az emberi egészség és a környezet védelme érdekében dolgoztak ki. A Purform® technológiával a felhasználók megtapasztalhatják azokat az előnyöket, melyek a poliuretán egyedülálló teljesítményéből, az alacsony monomer kitettségből és a legmagasabb szintű munkabiztonságból származnak.

Az új Purform® poliuretán technológia által érintett márkanevek a Sikaflex®, SikaBond®, SikaTack® és SikaFloor®.2022. márciusától kezdődően a Purform® technológiával előállított Sikaflex®-11FC+ új néven, Sikaflex®-11FC Purform®, valamint a Sikaflex® PRO-3, új nevén Sikaflex® PRO-3 Purform® termékek kerülnek kiszállításra a kereskedő és kivitelező partnerekhez.

Tudjon meg többet az új technológiáról, tekintse meg bemutató filmeinket, kiadványainkat az alábbi weboldalon:

https://hun.sika.com/hu/purform.html


Létrehozás időpontja: 2022-03-22 18:33:01
Utolsó módosítás időpontja: 2022-03-22 18:34:42
Cimkék: sika, purform, poliuretán; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 4387; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46959