KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

2364 ÓCSA, NÉMEDI ÚTI MAJOR, HRSZ: 07/129

Tisztelt Kollégák!

Az 2364 Ócsa, Némedi úti major, 07/129 hrsz. alatti külterületi ingatlanon megvalósuló hulladékhasznosító üzem és csarnoképület építési engedélyezési és építész kivitelezési tervek készítettünk – mely munka még nem került lezárásra. Ezért a tervek felhasználáshoz, átdolgozásához és módosításához semmilyen módon nem járultunk hozzá.

Kérjük a Tisztelt Kollégákat az érintett projekttel kapcsolatban tartózkodjanak ajánlattételtől, megbízás és tervezési/szakértői munka elvállalásától fenti munka lezárásáig - a Magyar Építész Kamara Etikai Fegyelmi Szabályzatának vonatkozó előírásai és a szerzői jogi törvényben biztosított jogaink értelmében. Akit megkeresnek, kérjük, hogy vegye fel irodánkkal a kapcsolatot a későbbi jogviták elkerülése érdekében.

Mák Zoltán András,
ügyvezető
É 12-0153

Architronic Építésziroda Kft.
zoltan.mak@architronic.hu
+36.20.365.7153
 


 

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

 


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2019-08-26 11:19:45
Utolsó módosítás időpontja: 2019-08-26 11:22:56
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, ócsa; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 9293
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45430