KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

7621 Pécs, Tátra u. 9/1. hrsz: 39201

Tisztelt Kollégák!
 
7621 Pécs, Tátra u. 9/1. hrsz: 39201 alatti meglévő lakóépületre annak bővítésére átalakítására korábban építési engedélyezési tervet készítettünk. Az akkori tulajdonos az ingatlant eladta a tervekkel együtt, melyeket nem valósított meg. Az új tulajdonossal a terv átdolgozásával (bejelentési terv készítése, módosítások) kapcsolatosan nem sikerült megegyezni, jelezték keresnek mást.
A terv átdolgozásához, felhasználáshoz semmilyen módon nem járultunk hozzá. Kérem a tisztelt kollégát akit megkeresnek, hogy vegye fel irodánkkal a kapcsolatot a jogviták elkerülése érdekében.
 
Bartal és Rabb Kft. Pécs
Rabb Dániel É 02-1517
+36203973012

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

 

 
 
 

 


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2019-07-24 21:16:55
Utolsó módosítás időpontja: 2019-07-24 21:19:26
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, pécs, tátra, utca; Beküldő: MÉK
Megtekintések száma: 9180
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45408