KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A Lenovo ThinkPad P szériás munkaállomásain tervezik a Nemzeti Atlétikai Stadiont

Nagyjából egy éve váltott az ország néhány kiemelkedően izgalmas és nagy szakmai kihívást jelentő projektjén dolgozó KÉSZ Csoport Lenovo ThinkPad P15 mobil munkaállomásokra. Azóta jelentősen lerövidültek a programok lassabb futásából, vagy az alkalmazások közötti váltás miatti állásból bekövetkező üresjáratok, és az IT-s kollégáknak is kevesebb dolguk van az eszközökkel – derül ki a vállalattal forgatott videóból.

A KÉSZ Csoport kiemelkedő projektjei közé tartozik többek között a nemrég teljesen megújult Hungexpo, ami a cég legnagyobb eddigi munkája, és az elmúlt időszakban Magyarország legnagyobb beruházása volt, de dolgoznak a jövő évi atlétikai világbajnokságnak otthont adó Nemzeti Atlétikai Stadionon, valamint az ország legmagasabb épületén, a Mol Campuson is. Mindezt a legutóbbi tenderük óta már a Lenovo mobil munkaállomásain teszik.

„Olyan kiemelkedő teljesítményparaméterekkel rendelkeznek a ThinkPad P-szériás munkaállomások, külön kiemelve az Intel Core i9-es processzorcsaládot, ami a parametrikus tervezés során lefuttatott tesztekben egyértelmű győztesként jött ki” – mondta el dr. Palágyi Gábor, a KÉSZ Holding beszerzési igazgatóhelyettese. „Ezeknek a processzoroknak a teljesítménye például a Rhino és a Grasshopper alkalmazásokban futtatva körülbelül 27-28 százalékponttal minden más megoldást megelőz.”

A beszerzési vezető emellett pozitívumként említette, hogy soha nem éreztette a Lenovo azt, hogy értékesíteni akar, inkább azt kereste, hogyan tudja a KÉSZ Csoport üzleti céljait támogatni, és hogy összességében a legmagasabb műszaki tartalmat tudták megkapni egy nagyon optimális árszinten.


Létrehozás időpontja: 2022-09-21 14:10:28
Utolsó módosítás időpontja: 2022-09-22 13:02:41
Cimkék: lenovo, nemzeti, atlétikai, stadion, thinkpad, hirdetés; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 3022; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47244