KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A tökéletes tető a pontos számolásnál kezdődik

A körültekintő tervezés elengedhetetlen ahhoz, hogy a tető mind funkcionálisan, mind esztétikailag kifogástalan legyen, a kivitelezés költségei pedig ne haladják meg az előre becsült összeget. A Terrán ebben is segítséget nyújt ingyenes, online kalkulátoraival.

Az emelkedő építőipari árak mellett érthető, hogy a megrendelők elsődlegesen arra kíváncsiak, mennyibe fog kerülni a tetőfedés. A Terrán tetőkalkulátora néhány kattintással megmutatja a várható anyagköltséget: elég megadni a tető formáját, hajlásszögét, méretét, a kiválasztott cserepet és a felületkezelés típusát, az algoritmus pedig kiszámolja a bruttó árakat. Amennyiben pedig szolárrendszer telepítése is tervben van, praktikus online ajánlatot kérni Generon napelemes tetőcserépre is, hiszen az a héjazatba beépülve gondoskodik a környezetbarát villamosenergia-ellátásról.

A gördülékeny kivitelezés és a költségek optimalizálása szempontjából is fontos, hogy minden szükséges alapanyagból megfelelő mennyiséget rendeljünk. Ez pedig még szakemberként sem kis kihívás, hiszen a termékek paraméterei módosulhatnak a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően. A Terrán új, innovatív szellőző megoldásával például változott az anyagszükséglet, ezért érdemes a kifejezetten szellőzőcserepekhez készült kalkulátort használni, de a vállalat mérnök-szaktanácsadói díjmentesen elkészítik akár a teljes tetőhéjazat részletes anyagszükséglet-számítását is, hogy a végeredmény olyan – vagy még annál is jobb – legyen, amilyet megálmodtak.


Létrehozás időpontja: 2021-07-27 19:41:39
Utolsó módosítás időpontja: 2021-07-27 19:49:03
Cimkék: terrán, tető, cserép; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8084
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46616