KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Budapest X. ker., Harmat utca 88.

Keressük a Budapest XI. ker., Harmat utca 88. szám (hrsz.: 41191/10) alatt található iskolaépület szerzői jogával rendelkező személyt. A rendelkezésünkre álló tervdokumentáció szerint az épület eredeti tervezője Zs. Péterfay Ilona volt. 

A jelentkezést a felhívás megjelenésétől számított három héten belül kérjük elektronikus levélben eljuttatni Mozsár Ágnes kőbányai főépítész részére a mozsaragnes@kobanya.hu címre, vagy postai levél formában elküldeni az alábbi címre: Kőbányai Polgármester Hivatal Főépítészi Osztály (1102 Budapest, Szent László tér 29.)

Felhívásunkat az iskolaépülethez földszintes nyaktaggal kapcsolódó tornacsarnok építése témában megindítandó építési engedélyezési eljárás lefolytatásához kérjük, az épülethez kötődő szerzői jogok tisztázása végett.


Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő a Magyar Építész Kamara honlapján, vagy egyéb írott és elektronikus sajtótermékben a tervező felkutatására hirdetményt feladni, hogy az adott építészeti alkotás árva mű legyen. Amennyiben egy építészeti alkotás árva művé válik, nem azt jelenti, hogy a továbbiakban az alkotás vagy annak terve szabadon felhasználható. Felhasználási engedélyt – a tervező helyett – a fent leírtak szerint csak a SzTNH adhat.

Részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide

Létrehozás időpontja: 2015-10-27 14:02:05
Utolsó módosítás időpontja: 2015-10-27 14:02:05
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 12262
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43102