KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ - 2015

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, mint alapítók és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművész Tagozata és az MTF Közműtechnológiákért Egyesület  meghirdeti a 2015 évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ-at.

Több kategóriába sorolható építménnyel lehet pályázni. Ezek: többlakásos lakóépület, középület (irodaépület, kereskedelmi és vendéglátó építmény, sport- és szabadidős építmény, egészségügyi és egyéb építmény) ipari és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék helyreállítás, építmény rehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.

Valamint a Magyar Építész Kamara által 2011-ben alapított Sándy Gyula díjra is lehet pályázni. A MÉK Elnökség határozata alapján a díj annak a pályázó fővállalkozó felelős műszaki vezetőjének adományozható, aki a bírált pályázatok valamelyikénél a legeredményesebben működött közre az építészeti koncepció megvalósításában.

Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány honlapján (www.mesterdij.hu) a „Nívódíjról” rovatban.

Telefonon: 06-30-525-1300
E-mail: mesterdij@mesterdij.hu

Beadási határidő: 2015. szeptember 18.-án, péntek 16 óra.

Budapest, 2015. június 1.-én

Pallay Tibor
az Építőipari Mesterdíj Alapítvány
Kuratórium nevében


Létrehozás időpontja: 2015-08-18 11:09:47
Utolsó módosítás időpontja: 2015-09-16 15:15:37
Cimkék: Építőipari nívódíj; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 13499
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42959