KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Eternit síkpala: a modern elegancia

A klasszikus Eternit síkpala ma már természetes alapanyagú, egyszerűen, gyorsan szerelhető, könnyű szerkezetű gyakorta alkalmazott építőelem, nem pedig az a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag, amely egykor volt. A síkpala segítségével különböző rakási módok választásával különböző stílusú tetők építhetőek, így a legkülönfélébb elképzelések is megvalósíthatóak.

Az Eternit több mint 100 éves hagyományokra visszatekintő tetőfedő anyaggyártó, a szálcement bevált alkotóeleme a mai modern építészetnek is. A modern, szálcement alapú síkpala ma már akár a szivárvány minden színében rendelhető, de a klasszikus szürke színben a legelterjedtebb. Magyarországon az Eternit síkpala tetőfedő anyagok mintegy 30 féle színben és 35 méretben érhetőek el különböző formákban, rusztikus és sima felülettel.

Franciafedés: klasszikus – elegáns - tartós

Ezzel a fedési móddal készülő tetők magukban ötvözik a gazdaságossági tényezőket az eleganciával és a tartósság iránti igénnyel. Mindez pedig a tervezői, valamint a beruházói, megrendelői igények szerencsés találkozását teszi lehetővé.

Az Eternit az elegancia hazájából származó fedési módjával, a franciafedéssel készülő tetői a klasszikus szépséget képviselik. A franciafedések egyedi és szép megjelenést kölcsönöznek a tetőnek átlós vonalvezetésükkel. Azonban nem csak esztétikai okok miatt érdemes ezt a fedési módot választani, fontos szerepet játszik a tető viharbiztosságában is.

Ha régi tetőnk helyett új látványra vágyunk, választhatunk más fedési módot is. Számos szálcement síkpala rakási módot ismerhetünk meg a Creaton által a kötöttségek nélküli angolfedéstől a fiatalos és lendületes svájcifedésig. Azonban ha nehezen válunk meg régi tetőnk látványától, de mindenképpen szükséges a felújítás, választhatjuk a tradicionális németfedést is. A franciafedés klasszikusan elegáns megjelenést nyújtó építőanyag, amely jól illeszkedik a klasszikus építészet tiszta elveihez.

Garantált minőség!

Az Eternit az érvényes nemzetközi és hazai szabványoknál szigorúbb feltételrendszert állított fel a termékkel szemben, amelyet írásos formában garantál. A 30 év termékgarancia mellé a cég a síkpala és kiselemes homlokzatburkolatok felületének rendellenes színelváltozásaira és bevonat leválására a piacon egyedülálló 10 éves garanciát vállal írásban.

www.akcio.eternit.hu

www.eternit.hu

Tetőfelújítás veszélyes hulladék elszállítással

A számtalan épületen szinte kizárólag rossz minőségben megtalálható régi, töredezett palafedés egyszerűen helyettesíthető szinte teljesen hasonló fedőanyaggal, de azbesztmentes palával. A bontás utáni veszélyes hulladék elszállításban és ártalmatlanításban nyújt segítséget az Eternit termékek forgalmazójának új szolgáltatása, amelyre regisztráció a www.eternit.hu oldalon található.


Létrehozás időpontja: 2015-09-08 20:34:04
Utolsó módosítás időpontja: 2015-09-08 20:39:56
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 11586
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42985