KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Felhívás a Nyitott Templomok Napja és a Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz való csatlakozásra

Még 10 napig, augusztus 2-ig várják építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését az általuk jól ismert templomok bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál első napja a Kulturális Örökség Napjaival együtt, a Nyitott Templomok Napja (2015. szeptember 19.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2015. szeptember 19-én, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket email-ben az ars-sacra@ars-sacra.hu, vagy a www.ars-sacra.hu honlapon 2015. augusztus 2-ig, hogy programjuk bekerülhessen a nyomtatott programfüzetbe!

Aki csak később tudja a programot beküldeni, semmi gond!

A honlapon az utolsó pillanatban feltöltött rendezvényt is meghirdetjük! (A programok adatait ONLINE tölthetik fel, regisztrálás után, 1 db JPG kép feltöltésével.)

A szakrális épületlátogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a Fidelio Ars Sacra Fesztivál 2015 különszámában, a www.ars-sacra.hu,  a www.oroksegnapok.hu, és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA
http://www.ars-sacra.hu/prglista.php?fokat=te

ONLINE PROGRAM FELTÖLTÉS
http://www.ars-sacra.hu/prgupl.php


Létrehozás időpontja: 2015-07-23 18:11:45
Utolsó módosítás időpontja: 2015-07-23 18:11:45
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 9198
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42939