KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kiállításmegnyitó & kiadványbemutató – Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara

„Az elmúlt évben ünnepelte a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara megalakulásának 25. évfordulóját. A szám egy emberöltőnyi időt ölel fel, a gyermekkorból a felnőtt korba léptünk.

A jubileum apropóján merült fel annak ötlete, hogy évente egyszer találkozhassunk tagjainkkal úgy, hogy a személyes találkozók olykor korlátozott számú megjelenéseinek kötött idején túl, olvasva ezen kiadványt többet tudjatok meg arról mit csinálunk, milyen programokat szervezünk milyen elképzeléseink vannak.

Célunk volt, hogy az éves kötelezően elkészítendő némileg száraz hangvételű beszámolóin túl valami személyesebb közvetlenebb olvasmányosabb újdonságokkal illusztrált anyag jöjjön létre.

Ez az elkészült első évkönyv, emiatt terjedelme bővebb, mivel némi történeti áttekintést is ad az elmúlt negyedszázadról, mely sokunk számára nagyon gyorsan elszaladt.”

Ezen alkalomból került megrendezésre a HBMÉK debreceni jubileumi kiállítása is, mely a kamara tagjaink utóbbi években megvalósult munkáiból, illetve terveiből került összeállításra.

Most a Budapesti közönség a FUGÁ-ban is megismerkedhet az anyaggal.

A kiállítás és kiadvány létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.


Létrehozás időpontja: 2023-03-13 17:06:37
Utolsó módosítás időpontja: 2023-03-13 17:08:18
Cimkék: hbmék, hírek, meghívó, kiállítás, kiadvány; Beküldő: HBMÉK
Megtekintések száma: 2444
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47453