KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kiegészítő szoftverek SketchUp PRO számára

Mindenkinek, aki tervezéssel foglalkozik és prezentálnia kell munkáit fontos, hogy igényesen és látványosan mutathassa be elképzeléseit. Az EuroSolid Kft. forgalmazásában már elérhetővé váltak a magyar közönség számára is a V-Ray és a RenderIn nevű fotórealisztikus renderelőmotorok.
Mindkét kiegészítő szoftver a SketchUp PRO verzióba teljesen beépülve dolgozik, így használatuk egyszerű és az eredmény azonnal látható. A SketchUp által biztosított anyagkönyvtár lehetővé teszi, hogy gazdag és változatos minták közül válogasson, illetve valósághű és részletgazdag textúrát adjon a modelljében szereplő tárgyaknak, elemeknek. Rendelkeznek előnézeti ablakkal, így valós időben könnyen be tudja állítani a kívánt nézőpontot, mely segít, hogy munkáját a legjobb fényben és a leginformatívabb módon tárja ügyfelei elé.

Ezeken túl egyéni előnyökkel is rendelkeznek. A RenderIn v2 bővítménnyel egyedi háttérként állíthatja be saját képeit, neonfényeket helyezhet el modelljében, illetve egyénileg módosíthatja a SketchUp textúrákat. Ezeken felül egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy képes panoráma felvételeket készíteni, mely látványosan mutatja be elkészült terveit. Ezeket a panoráma felvételeket lementheti .html formátumban is, melyeket bemutathat saját honlapja is, ezzel egy interaktív és látványos képet mutatva munkáiról.

A V-Ray az egyik legismertebb és legprofesszionálisabb fotórealisztikus renderelő szoftver a világon. Összetett tükröződési, világítási és környezeti beállításainak köszönhetően magával ragadó, valósághű képeket készíthet modelljeiről.
A V-Ray legújabb verziója, a 2.0 egy sor olyan újítást tartalmaz, mint az előnézeti ablak, a szórt fény imitálását segítő kupola, vagy gömb alakú fényforrások, a több számítógépen megosztott renderelés akár 64-bittel, illetve a V-Ray Proxy eszköz. Ez egy elengedhetetlen eszköz, mely optimalizálva a számítógép RAM kihasználtságát, tömérdek mennyiségű poligont képes maximális memória hatékonyság mellett kirenderelni, növelve ezzel az eredeti SketchUp modellnézet részletességét, komplexitását és természetesen a folyamat gyorsaságát.

A 3E Praha cég három bővítményt készített a SketchUp PRO szoftver számára, melyek angol nyelven a magyar közönség számára is elérhetőek. Elsősorban az építész-, belsőépítész, kert-, és bútortervezők számára nyújt segítséget, meggyorsítva munkafolyamataikat. A három kiegészítő szoftver közül az első a Parametric Shapes, mely lehetővé teszi a SketchUp PRO rajzeszköztárának kibővítését különféle sokszögekkel. A Windows&Doors segíti a különféle nyílászárók gyors testreszabását és elhelyezését a modellben. A Catalog segítségével a modelljében szereplő tárgyakat vagy komponenseket tudja listába szedni, ahol megadhatja a tárgyak pontos méreteit, anyagát, árát, valamint további információkat is megadhat velük kapcsolatban. Ezzel a bővítménnyel rengeteg időt takaríthat meg magának, mert pontosan és egyszerűen készíthet árajánlatokat ügyfeleinek.

Amennyiben szeretne többet megtudni a SketchUp PRO kiegészítő szoftvereivel kapcsolatban, írjon nekünk az info@eurosolid.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06 1 216 8661-as telefonszámon.


Létrehozás időpontja: 2015-09-30 11:48:48
Utolsó módosítás időpontja: 2015-09-30 11:53:14
Cimkék: SketchUp, V-Ray, RenderIn; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 12260
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43053