KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kifizetetlen szerződés, Szentkatalin-Karácodfa (külterület 0143)

Tisztelt Építész Kollégák!

Alulírottak tájékoztatom a Tisztelt Kollégákat, hogy a Vasas István építtető, valamint Szentgyörgyi Mónika Lina megbízó megbízása, a Szentkatalin-Karácodfa, külterület 0143 telekre tervezett vadászház és vendégház komplexum terveinek tervezési díjának kifizetése rendezetlen. A kifizetés rendezéséig kérem, hogy a nevezett személynek és az alábbi helyszínre - tervező ne vállaljon megbízást! Az tervezési folyamatban érintett telkek: belterület 321, külterület 0142, 0143.

A tervezési munka az építtető határozatképtelensége miatt közvetlenül a beadás előtt megakadt, így a tervezési folyamatot a Tervező nem tudta lezárni.

A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzatának 16. pontja alapján felhívom Tisztelt Tervező Kollégák figyelmét, hogy a jelzett telkekre vonatkozó bármilyen megbízást (meglevő munkarészek alapján munka befejezése vagy új munka elvégzése) a tervezői díj kiegyenlítési vita megnyugtató rendezéséig ne vállaljanak el.

Köszönettel:
Kiss László Benedek
É 14-0360
kiss.benedek@kockastudio.hu


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2015-12-08 12:48:02
Utolsó módosítás időpontja: 2015-12-08 12:52:46
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 13648
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43201