KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Magasat, de gyorsan! Meva Mammut XT

Egy építkezéseken, ahol rövid az idő a daruzásra, vagy kevés a hely és bonyolult a feladat, a siker nem annyira leginkább a "hogyan"-on múlik.

A Mammut XT rendszerrel a MEVA új dimenziókat nyitott és folytatta a 100 kN/m2-es zsaluzatok sikertörténetét. A Mammut XT minden építési helyszínen bizonyítja magas fokú gazdaságosságát a magas- és mélyépítésben, valamint a mérnöki létesítményeknél egyaránt.

Gyakran komplex kihívásokkal kell szembenézni magasházak és nehézipari műtárgyak építésénél, ami egyedi és teljeskörű megoldásokat kívánnak. A MEVA - a zsaluzatok gyártása és forgalmazása terén szerzett nagy tapasztalattal – a Mammut XT zsalurendszert kínálja ezen építkezésekhez, amely az extrém falmagasságot és különleges falvastagságot is bírja.

A Mammut XT minden építkezéshez és bármilyen projekthez ideális alapot nyújt, a zsalurendszer variálható, így jól illeszkedik minden feladathoz. Az integrált kombi átkötési hely átállításával, egy kézmozdulattal három átkötési mód között választhatunk. Időmegtakarítás és egyszerűbb logisztika ennek az eredménye, mivel minden elem szimpla- és kontraoldali zsaluként is bevethető átszerelés nélkül.

Extrém falvastagság, extrém magasság

A Mammut az igazán nagyteljesítményű, gazdaságos megoldás a nagyformátumú moduláris építésben, amellyel a nagyfelületű zsaluzás egyszerre rugalmas és egyszerű. Ezzel a falzsalu rendszerrel hatékonyabban és gyorsabban is lehet dolgozni, hiszen 30 %-kal rövidebb a zsaluzási idő és látványosan kevesebb alkatrész szükséges hozzá. A tartozékok száma 50%-kal csökkenhet, a rendszerben nincs szükség a másik oldali csuklós tányéros anyára, ráadásul a kiegészítők felszerelése sokkal egyszerűbb a Mammut XT esetében, ugyanis minden keresztborda funkciós borda, mely behegesztett DW menetet tartalmaz.

További nagy előnye, hogy nincs szükség elő- és utószerelésre, ha kétoldali átkötésről egyoldalira váltana a szakember, továbbá a kombi átkötési hely a keretbe integrált, nincsenek elvesző elemek. Az elemek stabil és jól illesztett rögzítése és beállítása MEVA zsalukapoccsal és néhány kalapácsütéssel történik.

A MEVA acélkeretes falzsaluk profilvastagsága, ebből adódó kiemelkedő terhelhetősége, az évtizedek óta alkalmazott műanyag zsaluhéj legendás kopásállósága, a tüzihorganyzott felületkezeléssel bizonyítottan olyan tartósságot kínál a zsalueszközök tulajdonosának, amellyel ténylegesen több generáció is dolgozhat a jövőben.

További információ: www.meva.net


Létrehozás időpontja: 2019-11-21 20:03:54
Utolsó módosítás időpontja: 2019-11-21 20:04:50
Cimkék: meva, cikk, pr, reklám; Beküldő: Nagy Ibolya, Tatai Mária
Megtekintések száma: 8224
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45621