KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Mapecoat TNS megoldások - Mapecoat TNS Extrém

A világ építészete már régóta nem csak a belső terekkel foglalkozik, hanem a külső terek megjelenésével, funkcióinak esztétikus elrendezésével, elválasztásával is. Erre a feladatra már számos hasznos termékkel szolgál a Mapei, ilyen a MAPECOAT TNS URBAN és a MAPECOAT RACE TRACK termékek.

Az alábbiakban egy új gyorskötésű termékről, a MAPECOAT RACE TRACK-ről szeretnénk Önöket tájékoztatni, ami a Mapei termékkínálatában 2022-től elérhető.

A MAPECOAT TNS EXTREME kétkomponensű, vizes bázisú, gyors száradású epoxi-akril gyanta, amely kitűnő fizikai és mechanikai jellemzőinek köszönhetően alkalmas nagy forgalmú, gépjárművek által használt felületek, gyalogos területek és kerékpársávok színezésére és védelmére.

Számos lehetséges alkalmazási területe van:

•          Autós forgalmú területek, mint pl. gyalogos átkelőhelyek, parkoló területek, megközelítő rámpák védelme és színezése.

•          Kültéri, nagymértékű gyalogosforgalomnak kitett területek bevonása és színezése akár nedves környezetben.

•          Aszfalt felületek bevonása és védelme lenyomatos aszfalt felülettel.

•          Kerékpársávok, városi dizájn területek, többcélú és sport területek színezése és védelme.

•          Járdák és gyalogos területek színezése.

A MAPECOAT TNS EXTREME speciális összetétele lehetővé teszi aszfaltra és cementkötésű aljzatokra, valamint térkőre történő felhordását. A speciális összetételhez használt válogatott töltőanyagoknak köszönhetően a MAPECOAT TNS EXTREME használható bevonatként kültéri aljzatokra, amelyeknek nagyon magas csúszásmentességgel kell rendelkeznie, akár nedves környezetben, mint pl. bejárati feljárók, kerékpársávok.

Speciális összetételének köszönhetően a MAPECOAT TNS EXTREME többfunkciós, különböző célokra különböző felületekre könnyen felhordható és gyorsan szárad, így gyorsan használatba vehető. Ez azt jelenti, hogy a MAPECOAT TNS EXTREME felhordható közvetlenül a forró aszfaltra, különösen alkalmas a lenyomatos aszfalt technikát alkalmazó eljárásokhoz.

A hagyományos színező rendszerekkel ellentétben a MAPECOAT TNS EXTREME nagymértékben tartós, csúszásmentes felületű, amely az évek során is megmarad, akár nedves környezetben is. A bevonat mechanikai tulajdonságai a felületekre potenciálisan ártalmas vegyi anyagokkal (mint pl. olvasztó sók, olaj és üzemanyag stb.) szembeni ellenálló képességgel kombinálva, a MAPECOAT TNS EXTREME-et alkalmassá teszi nagy területek vagy a jégképződés miatt rendszeres kezelésre szoruló területek bevonására vagy rutinszerű tisztítási célokra.

A MAPECOAT TNS EXTREME különösen alkalmas aljzatok védelmére: betonpadló esetében a színezett bevonat korlátozza a felületet károsító vagy romboló anyagok, mint pl. a szén-dioxid és nedvesség hatását, ezáltal tartósabbá teszi a szerkezeteket. A ColorMap automatikus színezőrendszernek köszönhetően más árnyalatokkal egyedi színeket is létrehozhat.

A MAPECOAT TNS EXTREME-et a Weather-Ometerben tesztelték, amely szimulálja a kedvezőtlen fizikai és környezeti hatásokat, és megbizonyosodtak róla, hogy hosszú ideig képes ellenállni a napfénynek, különösen az ultraibolya sugaraknak.

Fenti tulajdonságoknak és minősítéseknek köszönhetően a bevonatok tartós megoldást biztosítanak köztereink esztétikai és biztonsági jelöléseire, színezésére, területek elválasztásaira.

A Mapei Kft. tervezőlátogatói, alkalmazástechnikusai, szívesen segítenek abban, hogy kültéri bevonataink közül a legmegfelelőbbek és leggazdaságosabbak kerülhessenek betervezésre, és kiváló minőségben beépítésre.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a cikkben leírt anyagokkal vagy módszerekkel kapcsolatban, keresse bizalommal szaktanácsadóinkat, vagy valamelyik Mapei szakkereskedést.

Ha szakemberként, tervezőként elvárás, hogy frissen tartsa a tudását, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a megrendelőnek vagy ismerni szeretné az újdonságokat, szakmai tanácsokat, akkor iratkozzon fel a Mapei heti hírlevelére, hogy rendszeresen információkkal, újdonságokkal, tanácsokkal gazdagodjon!


Létrehozás időpontja: 2022-03-01 11:06:23
Utolsó módosítás időpontja: 2022-03-01 20:44:17
Cimkék: MAPECOAT TNS, mapei, tns, mapecoat, track,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 5173; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46917