KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

PREFARENZEN 2021 – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Meghosszabbított beadási határidö: 2020. május 31.

A PREFA cég idén először lehetővé teszi, hogy építészek ( és kivitelezők) közvetlenül pályázhassanak a 2021-es Prefa naptári „helyekre“.  Ehhez egy egyszerű (német, és angol nyelven elérhető) platform készült, amik itt érhetőek el:   A 2020.04.24-ig beérkező munkák (épület képek, rajzok) a naptár helyeiért versengenek, míg a később beérkezők a Prefarenzen könyv helyeiért. Nevezhetőek megvalósult, vagy tervezett projektek, vázlatok is, mérettől függetlenül, de természetesen PREFA termékkel.

Mindannyiunkat rengeteget foglalkoztat a jelenlegi szituáció, melyet reméljük, mindannyian jól vészelünk át.

Mivel pozitívan tekintünk a jövőre, felkérjük, hogy különleges PREFA projektjeivel pályázzon a PREFARENZEN 2021 helyeire. 

PREFARENZEN – az alumínium és az építészet fóruma – az a felület, ahol az innovatív és építészetileg kiemelkedő, alumíniumból készült tető- és homlokzati megoldások találkoznak. Publikációk, prezentációk, előadások, szakmai utak, és még sok más formájában teret adunk az inspirációknak és a szakmai egyeztetéseknek.

Mindez a PREFA, az innovatív alumínium tetők és –homlokzatok gyártójának, projekt-tanácsadói csapatának, és több, mint 20 országra kiterjedő értékesítési hálózatának a segítségével jön létre.

EGYSZERŰ BENYÚJTÁS, KEVÉS RÉSZLETTEL

Tudjuk, hogy az idő mindig szűkös, és értékes. Ezért most csak néhány adatot és képek kérünk Öntől, az első fordulóban. További információkra csak a végső döntés időszakában lesz szükségünk. A részvétel természetesen ingyenes. Adataikat bizalmasan, csak belső használatra kérjük el, a projektek kiválasztásához, és azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

TOVÁBBI KÉRDÉSEI VANNAK?

PREFARENZEN – az alumínium és az építészet fóruma – sokat nyújthat Önnek. A részleteket a www.prefa.de/architekten-planer/prefarenzen/ oldalon találja. Kollégáink is örömmel segítenek a megválaszolásban: sandor.forro@prefa.com; office.hu@prefa.com.

ÉS MOST ELÉRKEZETT AZ IDŐ, HOGY BENYÚjTSA PÁLYÁZATÁT!

Meghosszabbított beadási határidö: 2020. május 31.

https://www.prefa.de/prefarenzen-einreichung/ vagy https://uk.prefa.com/prefarenzen-submission


Létrehozás időpontja: 2020-04-14 15:47:47
Utolsó módosítás időpontja: 2020-04-28 09:27:33
Cimkék: prefa, pályázat,; Beküldő: Nagy Ibolya, Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 11115
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45978