KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tisztújítás a Somogy Megyei Építész Kamarában

Új elnököt és elnökséget választott a Somogy Megyei Építész Kamara 2021. november 26-án Kaposváron a La Pergola étteremben megtartott tisztújító taggyűlésén.

A tisztújító taggyűlés Ifj Lőrincz Ferencet választotta megyei elnöknek, Boa Árpád maradt továbbra is az alelnök, míg az 5 fős elnökség tagjainak Balázs Gábort, Bánkuti Melittát, Kadlicskó Krisztiánt, Paksi Andrást és Ripszám Jánost szavazták meg a tagok.

A taggyűlés vendége volt Patak Norbert a Somogy Megyei Mérnök Kamara elnöke, valamint Tutervai Mátyás a Magyar Építész Kamara alelnöke, a Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara elnöke.

A megválasztott új elnök székfoglalóbeszédében köszönetet mondott Bánkúti Melitta leköszönő elnök asszony 8 évi munkájáért, továbbá Sziklai Judit és Virányi István leköszönő elnökségi tagoknak, valamint dr. Fazekas Sándornénak, az Etikai Fegyelmi Bizottság leköszönő elnökének a sok évtizedes kamarai munkájáért.

SMÉK megválasztott tisztségviselők névsora:

Elnök:
Lőrincz Ferenc Lőrinc

Alelnök:
Boa Árpád

Elnökség:
Balázs Gábor, Bánkuti Melitta, Kadlicskó Krisztián, Paksi András Csaba és Ripszám János

Felügyelő bizottság:
Horváth Gábor, Huszár Mariann, Kovács Gyula, Mészáros Ákos és Zömbik Katalin. Póttagok: Agócs Attila, Gazsó István és Márton Csilla

Etika bizottság:
Agócs Attila, Márton Csilla, Nagy Mónika, Nagy Edina és Szabó István. Póttagok: Huszár Mariann, Légrádi Csaba és Zömbik Katalin

Választási jelölő bizottság:
Fadgyas Anita, Nagy Edina és Tóth Sándor. Póttagok: Mészáros Ákos, Nagy Mónika és Subicz Judit

Küldöttek:
Lőrincz Ferenc Lőrinc, Boa Árpád, Balázs Gábor, Bánkuti Melitta, Kadlicskó Krisztián, Paksi András Csaba, Ripszám János és Szilágyi Annamária.

Póttagok: Gáts András Attila és Horváth Gábor

Forrás: Kamara facebook oldala


Létrehozás időpontja: 2021-11-30 19:50:24
Utolsó módosítás időpontja: 2021-11-30 19:52:13
Cimkék: tisztújítás, somogy, megye, kamara, tiszt,; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 5575
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46804