KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Burkolás professzionális anyagokkal - Hideg- és melegburkolatok Ausztriából

A több mint ötven éve alapított és a mai napig családi vállalkozásként működő osztrák ARDEX cég kiváló minőségű, környezet- és felhasználóbarát termékeket állít elő hideg- és melegburkolatokhoz.

Európa-szerte bevásárlóközpontok hotelek, múzeumok, oktatási intézmények, irodaházak, illetve privát villák sora jelzi az ARDEX termékeinek professzionalitását. 

A cég folyamatos innovációját a burkolati- és márványragasztók, a szigetelő- és fugázó anyagok, a szilikonok, illetve a por alakú parkettaragasztók, az előkenők és a tapadó hidak kiváló minősége bizonyítja. Mindezek mellett fali- és homlokzati simító- és glettanyagok és utólagos hőszigetelésre alkalmas ragasztó tapaszok bővítik az ARDEX termékpalettáját. Speciális termék a teraszok és erkélyek száz százalékos védelmét, nyílászárók esetén az akadálymentes közlekedést biztosító Gutjahr vízelvezető és esőcsatorna rendszer, illetve a sokoldalú PANDOMO fal- és padlóbevonat, amely egyaránt alkalmazható betonra, gipszkartonra, fára, vakolatra és csempére.
A gazdaságos felhasználású anyagok megkönnyítik a szakemberek munkáját, de a gyorsan száradó gyors aljzatkiegyenlítők, a gyorskötő esztrich-cementek vagy a betonkozmetikumok egyben jelentősen meg is gyorsítják a munkafolyamatokat. E gyorsaságra egy példa a sok közül: az ARDURAPID cement, amely már 24 óra múlva parkettázható felület biztosít.
Az ARDEX Baustoff GmbH magyarországi vezérképviselete az ARDEX Építőanyag Kft., amely az osztrák cég termékeit kizárólag autorizált márkakereskedőkön keresztül forgalmazza.

További információ: www.ardex.hu,

Elérhetőség:

2045 Törökbálint SCB, Torbágy u. 15.
Tel.: 06 30/2021928
pomper@ardex.hu
 


Létrehozás időpontja: 2013-06-05 18:06:42
Utolsó módosítás időpontja: 2013-11-20 19:13:51

Megtekintések száma: 16642
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=41319