KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Épületbejárására az AIDA projekt keretében

Az AIDA projekt keretében a még épülőfélben lévő, Budapest 13. kerületében található, 100 lakásos passzív társasház épületlátogatására kerül sor. 2014. március 18-án délelőtt 10 órakor tartjuk az AIDA projekt keretében a harmadik hazai épületlátogatást, melynek tárgya az utóbbi időben komoly sajtófigyelmet is kapott,
Budapest XIII. kerületében (XIII. Zsinór utca 23-25.) jelenleg is épülő passzívház, mely 100 önkormányzati bérlakásával az ország legnagyobb ilyen típusú társasháza.

A helyszíni bejárás keretében az érdeklődők az épület tervezőjétől, Nagy Csabától tájékozódhatnak az épületben alkalmazott technológiákról, megoldásokról illetve a kivitelezés során felmerült kihívásokról. Ez a mostani alkalom több okból is kivételes lehetőséget biztosít a résztvevők számára. Az egyik, hogy tekintettel a nem teljes készültségi szintre, mód nyílik az olyan megoldások, szerkezetek, rétegrendek stb. megtekintésére, melyek a kész épület esetében már nem volnának láthatók. Szintén ide tartozik, hogy a lakók beköltözését követően nem lesz lehetőség a mostanihoz fogható alapossággal bejárni és megismerni ezt a passzív technológiákat felvonultató épületet és az itt megvalósuló elképzeléseket. A szakmai tájékoztatót követően terveink szerint a kerületi önkormányzat képviselője ismertetné az építtető szemszögéből a beruházással kapcsolatos tapasztalatokat és tanulságokat. Az esemény célja a kapcsolatépítésen túl, hogy a rendezvény fő célcsoportjának tekintett építőipari szakemberek, építészek, valamint az önkormányzatok képviselői mélyebb bepillantást nyerjenek a rendelkezésre álló technikai megoldások sokszínűségébe, valamint az Európában egyre meghatározóbbá váló épületenergetikai trendekbe is.

 Az ingyenes regisztrációhoz kattintson ide!


Létrehozás időpontja: 2014-02-26 07:11:11
Utolsó módosítás időpontja: 2014-03-10 20:45:46

Megtekintések száma: 12541
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=41750